Eigen pagina op Landelijke website

Klik je op jouw eigen stad, dorp of gemeente, dan kom je vervolgens op jullie ‘eigen’ pagina. De tekst die je hierop leest hebben wij nu op basis van eerder verstrekte of door ons op internet gevonden informatie samengesteld. Maar dit is natuurlijk jullie eigen pagina, dus de tekst mag ook volledig door jullie zelf worden bepaald.
Middels deze link komen jullie bij een formulier waarmee jullie zelf andere teksten aan ons kunnen doormailen. Ook bestaat de mogelijkheid om een foto op de pagina op te nemen en een link naar jullie eigen website. Sturen jullie ons die tijdig toe?
Wij hopen van harte dat iedereen hier goed gebruik van gaat maken, want het is voor alle Roefelcomités een extra tool om te communiceren met jullie lokale doelgroepen.
Mocht jullie dag er onverhoopt niet bij staan, dan voegen wij die natuurlijk graag toe. Vul het bovengenoemde formulier (klik op link) in of stuur een mailtje naar info@roefelen.nl

Terug naar Roefelflits

© 2021

 Stichting Roefelen - info@roefelen.nl - Vriend van het Roefelen worden? Stort uw donatie op NL56 RABO 0135 891 973 - Dank u wel.