Vervolg fondsenwerving

Als overkoepelende landelijke stichting gunnen wij alle kinderen het plezier om eens een kijkje te nemen achter de schermen bij verschillende bedrijven, verenigingen en organisaties. Wij zijn dan ook verheugd nu te kunnen melden dat wij een positieve toezegging hebben gekregen van de Stichting Weeshuis der Doopsgezinden en van het VSBfonds voor 2015 en 2016. Door deze financiële bijdrage kan Stichting Roefelen jaarlijks 4 tot 5 nieuwe Roefelcomités helpen met het opstarten van hun Roefeldag, door een website te laten ontwikkelen in de lijn van de landelijke website en die van Oirschot en Epe en een Roefelkrant te laten maken. Wij zullen deze nieuwe comités met raad, daad en advies bijstaan om van hun eerste Roefeldag een succes te maken en daarnaast helpen wij hen hun lokale fondsenwerving op orde te krijgen. Uiteraard is deze ondersteuning niet alleen voor nieuwe comités beschikbaar. Ook jullie kunnen, zoals ieder jaar, bij het Landelijk Steunpunt terecht voor steun, tips en adviezen. En desgewenst ondersteunen wij jullie vanuit de Landelijke Stichting ook graag bij lokale fondsenwerving of bij andere belangrijke projecten of vraagstukken in de organisatie van jullie Roefeldagen.
De Stichting Roefelen is met nog meer fondsen en provincies in contact en hoopt komende maanden nog meer goed nieuws op dit front te kunnen melden. Voor 2015 zijn reeds goede contacten gelegd voor mogelijke nieuwe Roefeldagen in verschillende gemeenten. Voor 2016 is nog volop ruimte voor nieuwe initiatieven.

Terug naar Roefelflits

 

© 2021

 Stichting Roefelen - info@roefelen.nl - Vriend van het Roefelen worden? Stort uw donatie op NL56 RABO 0135 891 973 - Dank u wel.