Organiseer je eigen Roefeldag

Bent u helemaal enthousiast geworden over het Roefelen? En wilt u in uw eigen dorp, stad of gemeente ook een Roefeldag organiseren? Wij helpen daar graag bij.

Ieder jaar ondersteunt de Stichting Roefelen een aantal nieuwe Roefelcomités met raad, daad en trainingen om een eigen Roefeldag op touw te zetten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door steun van het Oranje Fonds. Het eerste jaar helpen wij met het opzetten van een eigen website, met het benaderen van bedrijven, met de inschrijving van de kinderen, met een eigen Roefelkrant en nog veel meer. We trainen vrijwilligers en geven jullie tips en adviezen voor lokale fondsenwerving, zodat jullie zo snel mogelijk volledig zelfstandig en hopelijk voor nog vele jaren jullie eigen Roefeldag kunnen gaan organiseren. Wilt u in aanmerking komen voor deze ondersteuning? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, door hier te klikken. 

Bekijk ook eens onderstaande video van de Roefeldag in Epe, waarin ondernemers en de burgemeester u vertellen waarom Roefelen zo belangrijk is voor kinderen. Wellicht doet u hiermee nog wat extra inspiratie op.

© 2022

 Stichting Roefelen - info@roefelen.nl - Vriend van het Roefelen worden? Stort uw donatie op NL56 RABO 0135 891 973 - Dank u wel.