Roefel mee!

De wens van Stichting Roefelen is dat alle kinderen, al is het maar één keer in hun leven, kunnen roefelen. Vandaar dat wij alle nieuwe initiatieven om meeer kinderen te laten roefelen van harte ondersteunen met raad, daad en advies.

Er zijn verschillende manier om kinderen kennis te laten maken met bedrijven, winkels en instellingen in hun eigen buurt, Dit kan door het organiseren van een eigen Roefeldag, maar ook door het opzetten van een Roefelclub, bijvoorbeeld op de woensdagmiddag.

Daarnaast is Stichting Roefelen bezig met het opzetten van een speciaal programma voor groep 8: profiel roefelen. Dit is een verdiepende vorm van roefelen, die de kinderen langer bij de hand neemt, waardoor zij zich optimaal kunnen voorbereiden op hun latere profielkeuze. Want pas als kinderen weten welke beroepen er bij bepaalde profielen horen, kunnen ze een bewustere keuze voor dit profiel maken. En dat wensen wij alle kinderen toe.

© 2021

 Stichting Roefelen - info@roefelen.nl - Vriend van het Roefelen worden? Stort uw donatie op NL56 RABO 0135 891 973 - Dank u wel.