Roefelen in Beeld

Roefelen is zowel landelijk als lokaal regelmatig "in beeld". Dit kan zijn in lokale kranten of op radio- en tv-zenders. De Roefeldag in Oirschot is zelfs al een keer in het jeugdjournaal geweest en ook zijn er meerdere Roefelfilmpjes verschenen op Youtube. De leukste uitingen plaatsen wij op deze en op diverse vervolgpagina's op onze site. Ook verstuurt de Stichting Roefelen met enige regelmaat persberichten en Roefelflitsen met nieuws over Roefelen in Nederland, die u hier kunt nalezen.

Heeft u zelf ook een leuk bericht over Roefelen of over de Roefeldag in uw buurt? Of een leuk filmpje? En wilt u dat met ons delen? Stuur het dan aan ons Landelijk steunpunt via info@roefelen.nl en wij plaatsen het graag hier op deze pagina's. 

Happy from Veldhoven

Het Roefelcomité Veldhoven heeft tijdens hun Roefeldag op 14 juni een grappig filmpje gemaakt op de muziek van het liedje Happy van Pharell Williams. Dit filmpje is bestemd voor de website: 'We are happy from...', waarop allerlei filmpjes uit alle windstreken van de hele wereld te zien zijn die gemaakt zijn op de muziek van dit vrolijke liedje. En binnenkort dus ook 'Happy from Veldhoven'. 

Klik hier om het filmpje te bekijken

© 2021

 Stichting Roefelen - info@roefelen.nl - Vriend van het Roefelen worden? Stort uw donatie op NL56 RABO 0135 891 973 - Dank u wel.