25 jaar Roefelen in Nederland

Op 20 oktober 1993 is voor het eerst in Nederland geroefeld. Dit jaar vieren verschllende gemeenten dan ook hun 25e Roefeljaar. Zo wordt op 17 juni een feestje gevierd in Veldhoven, Duiven, Oirschot en Hellendoorn. En op 14 oktober vieren ze in Heerlen hun 25e Roefeldag. Deze dagen vormen de aftrap voor een feestelijk jaar: 25 jaar Roefelen in Nederland, waarvoor wij een speciaal logo hebben laten ontwikkelen. Gedurende dit jaar zullen wij diverse leuke activiteiten organiseren en veel publiciteit proberen te krijgen voor het Roefelen. We sluiten het jubileumjaar af met een Roefelen Kids Rally, een leuke fondsenwervingsactiviteit voor ouders en kinderen. Via deze Roefelflits zullen wij jullie het komende jaar op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen.

Slideshow 1 Ijs Roberto geheel

Feestelijke merchanising

Bij een feestje horen cadeautjes. Door gezamenlijk in te kopen via de landelijke Stichting kan ook jouw comité betaalbaar aan leuke Roefelen producten komen. Leuk om cadeau te doen aan jullie deelnemers of voor de eigen vrijwilligers. Geinteresseerd? Mail ons of schrijf je vandaag nog in. 

Roefelen rugzakjes T-shirt Roefelen Vlag Roefelen jas1 jas2
Wat zijn de kosten?
Hoe komen wij aan die leuke vlag?

© 2021

 Stichting Roefelen - info@roefelen.nl - Vriend van het Roefelen worden? Stort uw donatie op NL56 RABO 0135 891 973 - Dank u wel.