Roefelflits

Er is veel gebeurd het afgelopen jaar. Zo is er succesvol geroefeld in ruim 30 verschillende gemeenten. En er zijn twee nieuwe Roefeldagen bij gekomen, in Epe en Son en Breugel. Graag willen wij deze nieuwe comités van harte verwelkomen en we wensen ze nog vele mooie Roefeljaren toe. Ook is de Stichting Roefelen aanwezig geweest op de kinderwerkersdag, waar goede contacten voor de toekomst zijn opgedaan, er is een nieuwe website en we hebben succes geboekt met fondsenwerving, waardoor we zowel in 2015 als in  2016 4 tot 5 nieuwe Roefeldagen kunnen laten organiseren.

Al met al is 2014 een jaar geweest om tevreden op terug te kijken.  

We wensen iedereen fijne feestdagen toe

. . en een Roefel-actief 2015 . .

algemene brochure Roefelen in Wapenveld Roefeldag koe Electricen 2

Nieuwe website Stichting Roefelen

Met trots kunnen wij jullie mededelen dat de Stichting Roefelen een nieuwe website heeft. Hierdoor kunnen wij ons nog beter profileren als dé overkoepelende Stichting voor alle Roefelcomités in Nederland.

Eigen pagina voor iedere Roefeldag
Onder het kopje Roefelen/roefeldagen staat een landkaartje van Nederland waarop met mooie blauwe Roefelpijlen alle op dit moment bij ons bekende Roefeldagen worden aangewezen. Op de pagina Hier wordt geroefeld staan al deze dagen per provincie vermeld. Hier staat als het goed is ook jullie Roefeldag tussen. Lees meer

Landelijke uitstraling
De landelijke website heeft twee zusjes. De websites van Oirschot en van Epe hebben namelijk een vergelijkbare opzet en uitstraling. Lees Meer

Fondsenwerving succesvol

De Stichting Roefelen is al langere tijd bezig om fondsen te werven om nog meer kinderen in Nederland te kunnen laten Roefelen. Na het stoppen van de ondersteuning door Jantje Beton is het aantal Roefeldagen enorm afgenomen. Trots zijn wij daarom op alle huidige Roefelcomités die nog steeds ieder jaar een geweldige dag neerzetten, waarvan sommigen al meer dan 20 jaar.  lees meer 

Nieuwe Roefeldagen in Epe en Son en Breugel

Afgelopen jaar zijn er twee nieuwe Roefeldagen georganiseerd, te weten in Epe en in Son en Breugel. In Epe gingen 170 kinderen van groep 6 t/m 8 en de brug- en 2e klas van het middelbaar onderwijs Roefelen bij ruim 45 bedrijven in tien verschillende branches. Kijk ook eens op www.roefeldag-epe.nl of bekijk onderstaand filmpje van deze leuke dag. 
Ook in Son en Breugel is dit jaar succesvol geroefeld. Hier gingen ruim 200 kinderen van alle groepen 8 uit deze gemeente op bezoek bij allerlei bedrijven, waaronder Omroep Brabant. 

Roefelen op kinderwerkersdag

3 november heeft de 10 landelijke kinderwerkersdag plaatsgevonden. Roefelen heeft zich hier gepresenteerd en zo hebben ca 100 Kinder- en Jeugdwerkers kennis kunnen maken met Roefelen. We hopen dat we deze Kinderwerkers enthousiast hebben gemaakt om vanuit hun organisatie ook Roefeldag(en) op te zetten. Voor meer informatie en een impressie over de kinderwerkersdag verwijzen we naar www.kinderwerkwinkel.nl/index.php

Roefelaantallen van bestaande Roefelcomités

Voor onze jaarcijfers, nodig voor het werven van fondsen, is het belangrijk dat Stichting Roefelen weet wie er in Nederland Roefelt. Ook willen we graag weten hoeveel kinderen, vrijwilligers en bedrijven meedoen aan jullie Roefeldag. Zodra jullie weten wanneer in 2015  Roefeldag wordt georganiseerd, geef dit dan door aan info@roefelen.nl Ook als er een contactpersoon wijzigt of een mailadres zouden we dit graag willen weten zodat we jullie op de hoogte kunnen houden.

 

Midgetgolf Roefelkrant uitgedeeld Epe kaart chocoladetaarten

© 2021

 Stichting Roefelen - info@roefelen.nl - Vriend van het Roefelen worden? Stort uw donatie op NL56 RABO 0135 891 973 - Dank u wel.