Roefelposters en Roefelkaarten

Roefelposters

De Stichting Roefelen stelt verschillende Roefelposters ter beschikking aan alle lokale Roefelcomités. Op deze posters staat het Roefellogo of een afbeelding van Roefelende kinderen, met de tekst 'Wij Roefelen mee'. Onderaan de poster is een lege ruimte waarop u eigen informatie over uw Roefeldag kunt opnemen, bijvoorbeeld de datum. Deze posters zijn bedoeld voor scholen en bedrijven die mee doen aan de Roefeldag.

U kunt middels het contactformulier gedrukte exemplaren aanvragen (zolang de voorraad strekt) of klik hier om twee posters (fietsenmaker en chocoladetaarten) te downloaden, zodat u ze desgewenst zelf kunt (laten) drukken.

Roefelkaarten

Er zijn vier verschillende soorten ansichtkaarten beschikbaar, waarmee u de Roefelgroetjes aan iemand kunt doen. Bijvoorbeeld de grappige chocoladetaartenkaart die u hiernaast ziet. Leuk om eens te sturen aan een jarig Roefelcomité-lid of als bedankje naar een bedrijf.

Klik hier om de kaarten te downloaden en zelf af te (laten) drukken of stuur een bericht aan ons Landelijk steunpunt voor reeds gedrukte exemplaren (zolang de voorraad strekt). 

© 2021

 Stichting Roefelen - info@roefelen.nl - Vriend van het Roefelen worden? Stort uw donatie op NL56 RABO 0135 891 973 - Dank u wel.