Adopteer een Roefeldag

De droom van Stichting Roefelen is dat alle kinderen minimaal 1x in hun leven kunnen Roefelen. Om deze droom te realiseren willen wij de komende jaren heel veel nieuwe Roefeldagen organiseren. Maar dat kunnen wij niet alleen. Na een landelijke oproep hebben zich bij ons inmiddels meerdere vrijwilligers spontaan gemeld om in hun gemeente, stad of dorp een Roefeldag te gaan organiseren. Wilt u ons hierbij op financieel gebied steunen?

Wij bieden u de mogelijkheid om een Roefeldag te adopteren. Al voor een jaarlijkse bijdrage van     € 1.500,- maakt u een Roefeldag mogelijk en kunnen nog meer kinderen in Nederland Roefelen. 

Als u een Roefeldag adopteert, dan ...
- wordt u(w bedrijf) met naam en/of logo vermeld op de Landelijke website en
- nemen wij uw naam en/of logo op de lokale website op die door u wordt geadopteerd en
- komt uw naam en/of logo in de Roefelkrant die in uw adoptie-gemeente wordt verspreidt:
- Tevens bieden wij u interessante promotie-mogelijkheden op de Roefeldag zelf en zorgen wij zowel landelijk als lokaal voor leuke publiciteit.

Maar bovenal ontvangt u de eeuwige dank van alle kinderen in uw adoptie-gemeente, want dankzij u kunnen zij ook Roefelen.

Draagt u het Roefelen een warm hart toe en wilt u ons steunen om meer Roefeldagen te organiseren? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden om een Roefeldag te adopteren, middels ons contactformulier. Hartelijk dank.

 

© 2021

 Stichting Roefelen - info@roefelen.nl - Vriend van het Roefelen worden? Stort uw donatie op NL56 RABO 0135 891 973 - Dank u wel.